Paradox Viszonteladó Partner

WiFi OKOS RIASZTÓ

Yale biztonsági garanciavállaló, az ASSA ABLOY család tagja. A Yale Smart Living termékei több millió otthont és vállalkozást védenek világszerte, és a Yale már több mint 125 országban a védjegy a design és a működtetés zárak mögött. A legrégebbi nemzetközi márkák egyikeként a Yale vezető szerepet tölt be a biztonsági iparban és a biztonságban.
A Yale Smart riasztórendszer Living termékcsaládja ideális módja annak, hogy a fogyasztók és a vállalkozások biztosítsák, figyelemmel kísérjék és ellenőrizzék tudják az értékeik biztonságát. Ez magában foglalja az intelligens okos telefon riasztó (Smartphone Alarm), az ENTR és az SCLAK elektronikus zárakat és a digitális ajtókitekintő készülékeket.


Termékek összehasonlítása (0)


Hikvision DS-2CV2U21FD-IW 2 MP beltéri WiFi IP kamera, beépített mikrofon és hangszóró

Hikvision DS-2CV2U21FD-IW 2 MP beltéri WiFi IP kamera, beépített mikrofon és hangszóró

DS-2CV2U21FD-IW (2.8mm) 2 MP beltéri WiFi fix IR IP dizájn-kamera Kialakítás: dizájn-kamera beépített mikrofon és hangszóró Felbontás: 2 MP IR LED: EXIR LED Ingyenes okostelefonos applikáció (Hik-Connect): kamera élőképét és felvételeit távolról nézhetjük mobiltelefonról SD kártya (nem tartozék) Beltéri Felhasználási javaslat: gyerekszoba, iroda, háziállat megfigyelése Működési hőmérséklet: -10°C -40°C ..

16 530 Ft + ÁFA Bruttó: 20 993 Ft

Hikvision DS-2CV2Q21FD-IW 2 MP beltéri WiFi IP kamera, beépített mikrofon és hangszóró

Hikvision DS-2CV2Q21FD-IW 2 MP beltéri WiFi IP kamera, beépített mikrofon és hangszóró

DS-2CV2Q21FD-IW (2.8mm) 2 MP beltéri IP WiFi PT dómkamera Kialakítás: PT dómkamera beépített mikrofon és hangszóró Felbontás: 2 MP IR LED: EXIR LED Ingyenes okostelefonos applikáció (Hik-Connect): kamera élőképét és felvételeit távolról nézhetjük mobiltelefonról SD kártya (nem tartozék) Beltéri Felhasználási javaslat: gyerekszoba, iroda, háziállat megfigyelése Működési hőmérséklet: -10°C -40°C ..

19 430 Ft + ÁFA Bruttó: 24 676 Ft

YALE SR-2100i Okostelefon riasztó szett

YALE SR-2100i Okostelefon riasztó szett

Az SR-2100i riasztó Yale Smartphone Lite készlet a biztonság és az iokos lakás megteremtése. Aktiválhatja és kikapcsolhatja az ébresztést az okostelefonjáról, és ami a legfontosabb, mindig naprakészen maradjon arról, hogy mi történik az Ön területén, bárhol is tartózkodik. YALE SR2100i Okostelefon riasztó szett tartalm: SR-DC nyitásérzékelő SR-PIR mozgásérzékelő SR-KP kezelő SR-HUL Lite, SMART HUB LITE (nem illeszthető kamera) beltéri sziréna elemek A Yale Smartphone Lite készlet az i..

69 072 Ft + ÁFA Bruttó: 87 722 Ft

YALE SR-3200i Okostelefon riasztó kamera szett

YALE SR-3200i Okostelefon riasztó kamera szett

Az SR-3200i okostelefonos riasztó kamerarendszer lényege, hogy biztonságos és intelligens helyet biztosítson! Aktiválhatja és kikapcsolhatja az ébresztést az okostelefonjáról, és ami a legfontosabb, mindig naprakész legyen arról, hogy mi történik a lakásban, bárhol is tartózkodik. A mozgásérzékelőnek köszönhetően a beépített kamerával valós idejű képeket kaphat. YALE SR3200i kamerás riasztó szett tartalma: 2db SR-DC nyitásérzékelő SR-PIR mozgásérzékelő mozgásérzékelő beépített kamerával S..

123 167 Ft + ÁFA Bruttó: 156 423 Ft

EVERSPRING ES-UHSC04 HomeSys riasztó szett

EVERSPRING ES-UHSC04 HomeSys riasztó szett

EVERSPRING ES-UHSC04 HomeSys vezeték nélküli riasztó szett mobil applikációval EVERSPRING ES-UHSC04 HomeSys riasztó szett, 868MHz kétirányú kommunikáció, nyílt terepen 100m max. működési távolság, PUSH üzenetküldés, Kezelés és működtetés mobil app-al és webes felület segítségével, felhő alapú működés és videorögzítés, programozható biztonsági/automatizációs eszközök és azok között végrehajtandó változatos műveletsorozatok, tartalma ES-HSC04 IP GATEWAY, ES-HSE03 Sziréna, ES-HSP01 PIR mozgásérzék..

95 200 Ft + ÁFA Bruttó: 120 904 Ft

YALE SR-1100i riasztó szett

YALE SR-1100i riasztó szett

YALE SR1100i Vezeték nélküli riasztó szett tartalma: SR-DC nyitásérzékelő SR-PIR mozgásérzékelő SR-KP kezelő beltéri sziréna ..

56 661 Ft + ÁFA Bruttó: 71 960 Ft

YALE SR-1200e riasztó szett

YALE SR-1200e riasztó szett

A Yale SR-1200e riasztó szett egy vezeték nélküli riasztórendszer, amely ideális kislakások számára. Könnyen telepíthető mindenkinek, a legmagasabb biztonsági szabványokkal. YALE SR1200e Vezeték nélküli riasztó szett tartalma: SR-DC nyitásérzékelő 2db SR-PIR mozgásérzékelő SR-KP kezelő SR-BX kültéri sziréna Az SR-1200e riasztó, egyszerűen kezelhető lakásriasztó, amely ideális kis lakások számára A billentyűzetről lehet a riasztót ki és be kapcsolni A riasztó gyárilag 20 másodperce..

68 308 Ft + ÁFA Bruttó: 86 752 Ft

YALE SRPIR mozgásérzékelő

YALE SRPIR mozgásérzékelő

YALE SR-PIR Vezeték nélküli mozgásérzékelő A Yale PIR mozgásérzékelő vezeték nélküli és egyszerűen párosítható a Yale Home Alarm System * -val, amely lehetővé teszi, hogy kiterjessze a rendszert az egyedi igényekhez igazítva. * Kompatibilis a Yale SR-Smart otthoni riasztórendszerekkel Jellemzők      868MHz-es technológia - A Yale olyan frekvenciát használ, amely szorosan vezérelt, azaz egy tisztább csatorna kisebb interferenciával.      Csatlakoztatva..

10 370 Ft + ÁFA Bruttó: 13 170 Ft

YALE SRPET PIR mozgásérzékelő, kisállat védett

YALE SRPET PIR mozgásérzékelő, kisállat védett

YALE SR-PET PIR mozgásérzékelő Vezeték nélküli infravörös mozgásérzékelő 25kg kisállatvédelem Alkalmas SR-1200e, SR-2100i és SR-3200i riasztásokhoz. Mód: • 25kg-nál nagyobb érzékenységű állatokra vonatkozó speciális előrejelzéssel rendelkező mozgásérzékelő eszköz. • 12m észlelés 110 fokos szögben. Jellemzők: 868MHz rádiófrekvencia • Használjon algoritmust az Adaptive Digital Signal Processing (ASDP) mikroprocesszorhoz. • Zajcsökkentés és fehér fény ad hoc. • Felület..

11 372 Ft + ÁFA Bruttó: 14 443 Ft

YALE SRDC nyitásérzékelő

YALE SRDC nyitásérzékelő

YALE SR-DC Vezeték nélküli nyitásérzékelő Alkalmazás: AJTÓ / ABLAK Vezeték nélküli nyitásérzékelő, ajtókhoz és belső ablakokhoz. Alkalmas SR-1200e, SR-2100i és SR-3200i riasztásokhoz. Mód: • Magában foglal egy mágnest, amelyet legfeljebb 10mm távolságra lehet elhelyezni a keret és az ajtó vagy ablak között. • A LED hibajelzést és teszt üzemmódot jelez. • Hamisítás az illetéktelen eltávolítás, kopogás vagy instabil telepítés megakadályozása érdekében. • Integrált rendszerek..

6 252 Ft + ÁFA Bruttó: 7 941 Ft

YALE SRKP kezelő billentyűzet

YALE SRKP kezelő billentyűzet

YALE SR-KP Vezeték nélküli kezelő tasztatúra A Yale billentyűzet vezeték nélküli és egyszerűen párosítható a Yale Home Alarm System * -val, amely lehetővé teszi, hogy kiterjessze a rendszert az egyéni igényeknek megfelelően. Ez a tartozék használható élesítésre, hatástalanításra vagy vészjelzésre. A hatástalanítási funkciót a felhasználó PIN-kódja védi, amelyet a tulajdonság beírásakor használ. A riasztórendszerrel több billentyűzet is használható, így a billentyűzetek többféle módon is felsze..

8 212 Ft + ÁFA Bruttó: 10 429 Ft

YALE SRKF távirányító

YALE SRKF távirányító

YALE SR-KF távirányító ..

6 704 Ft + ÁFA Bruttó: 8 514 Ft

YALE SRPC mozgásérzékelő kamerával

YALE SRPC mozgásérzékelő kamerával

YALE SR-PC Vezeték nélküli mozgásérzékelő kamerával a Yale PIR képkamerája vezeték nélküli és könnyen összeilleszthető a Yale Home Alarm System * -val, lehetővé téve a rendszer kiterjesztését az egyedi igényekhez igazítva. Ez a tartozék aktiválja a riasztást mozgás észlelésekor, és elküldi a képet az okostelefonra. A Yale Smart Home Alarm alkalmazáson keresztül bármikor kérhet képet bármely időpontban és időben a végtelenségig. * Kompatibilis a Yale SR-Smart otthoni riasztórendszerekkel. Jel..

44 339 Ft + ÁFA Bruttó: 56 311 Ft

YALE SRPVC mozgásérzékelő videó kamerával

YALE SRPVC mozgásérzékelő videó kamerával

YALE SR-PVC Vezeték nélküli mozgásérzékelő videó kamerával Fényképezőgép mozgásérzékelővel A Yale mozgásérzékelő olyan eszköz, amely kommunikál a vezeték nélküli riasztó központtal, és konfigurációja egyszerű és gyors, így a rendszer igényeinek megfelelően bővíthető. A készülék riasztást indít mozgás észlelésekor, és értesítést küld az okostelefonra a képen. A fényképezőgép alkalmazásával bármikor lefényképezheti a riasztást élesítve vagy hatástalanítva. A Yale mozgásérzékelő csak Yale által ..

61 092 Ft + ÁFA Bruttó: 77 586 Ft

YALE SRPS kapcsoló konnektor

YALE SRPS kapcsoló konnektor

YALE SR-PS Vezeték nélküli 10A Power Swich konnektor A tápkapcsoló programozható az elektronikus készülékek automatikus be- / kikapcsolására. Lehetővé teszik továbbá távolról működtetését a készülékek okostelefonról vagy táblagépéről. Az intelligens csatlakozóaljzat segítségével a riasztás telepítésével ellenőrizheti az áramfogyasztást, és kikapcsolhatja az elektromos készülékeket a Yale Smart Living Home bármely pontjáról. Jellemzők  Működési páratartalom Akár 70% -os nem kondenzálódó..

20 863 Ft + ÁFA Bruttó: 26 496 Ft

YALE SRPB pánik kapcsoló

YALE SRPB pánik kapcsoló

A Yale pánik gomb olyan eszköz, amely kommunikál a vezeték nélküli riasztóközponttal, és konfigurációja egyszerű és gyors, így a rendszer az Ön igényeinek megfelelően bővíthető. A készülék riasztás indít, ha a vörös gombot megnyomja, amikor fenyegetést érez. A nyomógombot véglegesen elhelyezhetjük egy diszkrét helyen (pl. Az asztal alatt) vagy hordozható eszközként. A Yale pánik gomb minden Yale riasztóval működik.      868MHz - A Yale vezeték nélküli kapcsolatokat használ..

7 475 Ft + ÁFA Bruttó: 9 493 Ft

YALE SREIR kültéri mozgásérzékelő

YALE SREIR kültéri mozgásérzékelő

YALE SR-EIR Kültéri mozgásérzékelő Jellemzők : • Négyszintű állat-egység érzékenység beállítási lehetőség: Alacsony 75 cm / 60kg Közepes 60 cm / 40kg Magas 45 cm / 30kg Szuper 30 cm / 20Kg • A telepítés környezet lehet: falra, nyílt térbe • Két fotodetektoros érzékelő a D.A.S.P (Digitalised Adaptive Signal Processor) algoritmust használó mikroprocesszorral, amely nagy érzékelési érzékenységet biztosít azáltal, hogy elutasítja az állatok által okozott hamis jeleket vagy m..

10 370 Ft + ÁFA Bruttó: 13 170 Ft

YALE SRSD füstérzékelő

YALE SRSD füstérzékelő

YALE SR-SD Vezeték nélküli füstérzékelő YALE SMOKE DETECTOR SR-SD A füstérzékelő kompatibilis a Yale-riasztókkal Mód: • Photoelectric érzékelő a füst észleléséhez. • Teszt gomb optikai érzékelővel. • Beépített sziréna. Jellemzők: • Alkáli AAx 3 elem. • Az akkumulátor élettartama 4,5 év (figyelembe véve az aktiválást, napi egy) • A kimeneti sziréna 95dB @ 1 m • 868MHz rádiófrekvencia. • Hőmérséklet: -10°C és 40°C között. • Méretek: 105x 42..

61 092 Ft + ÁFA Bruttó: 77 586 Ft

Tételek: 1 - 18 / 18 (1 oldal)