Paradox Viszonteladó Partner

YALE OKOS RIASZTÓ

Yale biztonsági garanciavállaló, az ASSA ABLOY család tagja. A Yale Smart Living termékei több millió otthont és vállalkozást védenek világszerte, és a Yale már több mint 125 országban a védjegy a design és a működtetés zárak mögött. A legrégebbi nemzetközi márkák egyikeként a Yale vezető szerepet tölt be a biztonsági iparban és a biztonságban.
A Yale Smart riasztórendszer Living termékcsaládja ideális módja annak, hogy a fogyasztók és a vállalkozások biztosítsák, figyelemmel kísérjék és ellenőrizzék tudják az értékeik biztonságát. Ez magában foglalja az intelligens okos telefon riasztó (Smartphone Alarm), az ENTR és az SCLAK elektronikus zárakat és a digitális ajtókitekintő készülékeket.


Termékek összehasonlítása (0)


YALE ENTR okos ajtózár

YALE ENTR okos ajtózár

Telefonos alkalmazás segítségével vezérelt okos ajtó zár, nyítható cilinderzár Yale ENTR ™ okos ajtózár, egy akkumulátorral működő, Bluetooth vezeték nélküli okos zárbetét. amely lehetővé teszi az ajtónyitást mobiltelefonos alkalmazáson keresztül Működés: Az okos ajtózár bármelyik régi cilinder zár helyére beilleszthető. A kulcsos vége az ajtón kívül van (kintről csak a zárbetét vége látható), az elektronika az ajtón belül van. Az ENTR rendszer automatikusan bezárja az ajtót, miután ..

115 250 Ft + ÁFA Bruttó: 146 368 Ft

YALE SR-BX Vezeték nélküli kültéri sziréna

YALE SR-BX Vezeték nélküli kültéri sziréna

YALE SR-BX Vezeték nélküli kültéri sziréna Rádiós külső sziréna Yale SR-1200e, SR-2100i és SR-3200i központokhoz Mód: • Automatikus sziréna riasztás • Kimeneti hangerő 104dB@1m Jellemzők: • 868MHz • Alkáli elemeket tartalmaz. • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 2év (átlagosan 2-szer aktiválva). • Működési hőmérséklet -20°C és 50°C között. • Méretek: 255x255x55mm. • Páratartalom akár 95% anélkül, hogy a falakon bármilyen jelet hagyna. • ..

26 223 Ft + ÁFA Bruttó: 33 303 Ft

YALE SR-2100i Okostelefon riasztó szett

YALE SR-2100i Okostelefon riasztó szett

Az SR-2100i riasztó Yale Smartphone Lite készlet a biztonság és az iokos lakás megteremtése. Aktiválhatja és kikapcsolhatja az ébresztést az okostelefonjáról, és ami a legfontosabb, mindig naprakészen maradjon arról, hogy mi történik az Ön területén, bárhol is tartózkodik. YALE SR2100i Okostelefon riasztó szett tartalm: SR-DC nyitásérzékelő SR-PIR mozgásérzékelő SR-KP kezelő SR-HUL Lite, SMART HUB LITE (nem illeszthető kamera) beltéri sziréna elemek A Yale Smartphone Lite készlet az i..

68 843 Ft + ÁFA Bruttó: 87 431 Ft

YALE SR-3200i Okostelefon riasztó kamera szett

YALE SR-3200i Okostelefon riasztó kamera szett

Az SR-3200i okostelefonos riasztó kamerarendszer lényege, hogy biztonságos és intelligens helyet biztosítson! Aktiválhatja és kikapcsolhatja az ébresztést az okostelefonjáról, és ami a legfontosabb, mindig naprakész legyen arról, hogy mi történik a lakásban, bárhol is tartózkodik. A mozgásérzékelőnek köszönhetően a beépített kamerával valós idejű képeket kaphat. YALE SR3200i kamerás riasztó szett tartalma: 2db SR-DC nyitásérzékelő SR-PIR mozgásérzékelő mozgásérzékelő beépített kamerával S..

122 758 Ft + ÁFA Bruttó: 155 903 Ft

YALE SR-1100i riasztó szett

YALE SR-1100i riasztó szett

YALE SR1100i Vezeték nélküli riasztó szett tartalma: SR-DC nyitásérzékelő SR-PIR mozgásérzékelő SR-KP kezelő beltéri sziréna ..

56 473 Ft + ÁFA Bruttó: 71 721 Ft

YALE SR-1200e riasztó szett

YALE SR-1200e riasztó szett

A Yale SR-1200e riasztó szett egy vezeték nélküli riasztórendszer, amely ideális kislakások számára. Könnyen telepíthető mindenkinek, a legmagasabb biztonsági szabványokkal. YALE SR1200e Vezeték nélküli riasztó szett tartalma: SR-DC nyitásérzékelő 2db SR-PIR mozgásérzékelő SR-KP kezelő SR-BX kültéri sziréna Az SR-1200e riasztó, egyszerűen kezelhető lakásriasztó, amely ideális kis lakások számára A billentyűzetről lehet a riasztót ki és be kapcsolni A riasztó gyárilag 20 másodperce..

68 081 Ft + ÁFA Bruttó: 86 463 Ft

YALE SRPIR mozgásérzékelő

YALE SRPIR mozgásérzékelő

YALE SR-PIR Vezeték nélküli mozgásérzékelő A Yale PIR mozgásérzékelő vezeték nélküli és egyszerűen párosítható a Yale Home Alarm System * -val, amely lehetővé teszi, hogy kiterjessze a rendszert az egyedi igényekhez igazítva. * Kompatibilis a Yale SR-Smart otthoni riasztórendszerekkel Jellemzők      868MHz-es technológia - A Yale olyan frekvenciát használ, amely szorosan vezérelt, azaz egy tisztább csatorna kisebb interferenciával.      Csatlakoztatva..

10 335 Ft + ÁFA Bruttó: 13 125 Ft

YALE SRPET PIR mozgásérzékelő, kisállat védett

YALE SRPET PIR mozgásérzékelő, kisállat védett

YALE SR-PET PIR mozgásérzékelő Vezeték nélküli infravörös mozgásérzékelő 25kg kisállat tűréssel Alkalmas SR-1200e, SR-2100i és SR-3200i riasztásokhoz. Mód: • 25kg-nál nagyobb érzékenységű állatokra vonatkozó speciális előrejelzéssel rendelkező mozgásérzékelő eszköz. • 12m észlelés 110 fokos szögben. Jellemzők: 868MHz rádiófrekvencia • Használjon algoritmust az Adaptive Digital Signal Processing (ASDP) mikroprocesszorhoz. • Zajcsökkentés és fehér fény ad hoc. • Felül..

11 335 Ft + ÁFA Bruttó: 14 395 Ft

YALE SRDC nyitásérzékelő

YALE SRDC nyitásérzékelő

YALE SR-DC Vezeték nélküli nyitásérzékelő Alkalmazás: AJTÓ / ABLAK Vezeték nélküli nyitásérzékelő, ajtókhoz és belső ablakokhoz. Alkalmas SR-1200e, SR-2100i és SR-3200i riasztásokhoz. Mód: • Magában foglal egy mágnest, amelyet legfeljebb 10mm távolságra lehet elhelyezni a keret és az ajtó vagy ablak között. • A LED hibajelzést és teszt üzemmódot jelez. • Hamisítás az illetéktelen eltávolítás, kopogás vagy instabil telepítés megakadályozása érdekében. • Integrált rendszerek..

6 232 Ft + ÁFA Bruttó: 7 915 Ft

YALE SRKP kezelő billentyüzet

YALE SRKP kezelő billentyüzet

YALE SR-KP Vezeték nélküli kezelő tasztatúra A Yale billentyűzet vezeték nélküli és egyszerűen párosítható a Yale Home Alarm System * -val, amely lehetővé teszi, hogy kiterjessze a rendszert az egyéni igényeknek megfelelően. Ez a tartozék használható élesítésre, hatástalanításra vagy vészjelzésre. A hatástalanítási funkciót a felhasználó PIN-kódja védi, amelyet a tulajdonság beírásakor használ. A riasztórendszerrel több billentyűzet is használható, így a billentyűzetek többféle módon is felsze..

8 185 Ft + ÁFA Bruttó: 10 395 Ft

YALE SRKF távirányító

YALE SRKF távirányító

YALE SR-KF távirányító ..

6 682 Ft + ÁFA Bruttó: 8 486 Ft

YALE SRPC mozgásérzékelő kamerával

YALE SRPC mozgásérzékelő kamerával

YALE SR-PC Vezeték nélküli mozgásérzékelő kamerával a Yale PIR képkamerája vezeték nélküli és könnyen összeilleszthető a Yale Home Alarm System * -val, lehetővé téve a rendszer kiterjesztését az egyedi igényekhez igazítva. Ez a tartozék aktiválja a riasztást mozgás észlelésekor, és elküldi a képet az okostelefonra. A Yale Smart Home Alarm alkalmazáson keresztül bármikor kérhet képet bármely időpontban és időben a végtelenségig. * Kompatibilis a Yale SR-Smart otthoni riasztórendszerekkel. Jel..

44 192 Ft + ÁFA Bruttó: 56 124 Ft

YALE SRPVC mozgásérzékelő videó kamerával

YALE SRPVC mozgásérzékelő videó kamerával

YALE SR-PVC Vezeték nélküli mozgásérzékelő videó kamerával Fényképezőgép mozgásérzékelővel A Yale mozgásérzékelő olyan eszköz, amely kommunikál a vezeték nélküli riasztó központtal, és konfigurációja egyszerű és gyors, így a rendszer igényeinek megfelelően bővíthető. A készülék riasztást indít mozgás észlelésekor, és értesítést küld az okostelefonra a képen. A fényképezőgép alkalmazásával bármikor lefényképezheti a riasztást élesítve vagy hatástalanítva. A Yale mozgásérzékelő csak Yale által ..

60 889 Ft + ÁFA Bruttó: 77 329 Ft

YALE SRPS kapcsoló konnektor

YALE SRPS kapcsoló konnektor

YALE SR-PS Vezeték nélküli 10A Power Swich konnektor A tápkapcsoló programozható az elektronikus készülékek automatikus be- / kikapcsolására. Lehetővé teszik továbbá távolról működtetését a készülékek okostelefonról vagy táblagépéről. Az intelligens csatlakozóaljzat segítségével a riasztás telepítésével ellenőrizheti az áramfogyasztást, és kikapcsolhatja az elektromos készülékeket a Yale Smart Living Home bármely pontjáról. Jellemzők  Működési páratartalom Akár 70% -os nem kondenzálódó..

20 793 Ft + ÁFA Bruttó: 26 407 Ft

YALE SRPB pánik kapcsoló

YALE SRPB pánik kapcsoló

A Yale pánik gomb olyan eszköz, amely kommunikál a vezeték nélküli riasztóközponttal, és konfigurációja egyszerű és gyors, így a rendszer az Ön igényeinek megfelelően bővíthető. A készülék riasztás indít, ha a vörös gombot megnyomja, amikor fenyegetést érez. A nyomógombot véglegesen elhelyezhetjük egy diszkrét helyen (pl. Az asztal alatt) vagy hordozható eszközként. A Yale pánik gomb minden Yale riasztóval működik.      868MHz - A Yale vezeték nélküli kapcsolatokat használ..

7 450 Ft + ÁFA Bruttó: 9 462 Ft

Tételek: 1 - 15 / 17 (2 oldal)