Paradox Viszonteladó Partner

Yale

Termékek összehasonlítása (0)


YALE ENTR okos zár

YALE ENTR okos zár

Yale ENTR Telefon vezérelt motoros okos zár Yale ENTR ™ okos zár, egy akkumulátorral működő, Bluetooth vezeték nélküli okos zárbetét. amely lehetővé teszi az ajtónyitást mobiltelefonos alkalmazáson keresztül Működés: Az okos zár bármelyik régi cilinder zár helyére beilleszthető. A kulcsos vége az ajtón kívül van (kintről csak a zárbetét vége látható), az elektronika az ajtón belül van. Az ENTR rendszer automatikusan bezárja az ajtót, miután az ajtót becsuktuk. Ezt egy erőteljes belső..

146 368 Ft Nettó: 115 250 Ft

YALE SR-2100i Okostelefon riasztó szett

YALE SR-2100i Okostelefon riasztó szett

Az SR-2100i riasztó Yale Smartphone Lite készlet a biztonság és az iokos lakás megteremtése. Aktiválhatja és kikapcsolhatja az ébresztést az okostelefonjáról, és ami a legfontosabb, mindig naprakészen maradjon arról, hogy mi történik az Ön területén, bárhol is tartózkodik. YALE SR2100i Okostelefon riasztó szett tartalm: 1 db vezeték nélküli nyitásérzékelő (SR-DC) 1 db vezeték nélküli mozgásérzékelő (SR-PIR) 1 db vezeték nélküli kezelő (SR-KP) 1 db SMART HUB LITE (nem illeszthető kamera) (..

87 431 Ft Nettó: 68 843 Ft

YALE SR-3200i Okostelefon riasztó kamera szett

YALE SR-3200i Okostelefon riasztó kamera szett

Az SR-3200i okostelefonos riasztó kamerarendszer lényege, hogy biztonságos és intelligens helyet biztosítson! Aktiválhatja és kikapcsolhatja az ébresztést az okostelefonjáról, és ami a legfontosabb, mindig naprakész legyen arról, hogy mi történik a lakásban, bárhol is tartózkodik. A mozgásérzékelőnek köszönhetően a beépített kamerával valós idejű képeket kaphat. YALE SR3200i kamerás riasztó szett tartalma: 2 db vezeték nélküli nyitásérzékelő 1 db vezeték nélküli mozgásérzékelő 1 db vezeték..

155 903 Ft Nettó: 122 758 Ft

YALE SR-1100i riasztó szett

YALE SR-1100i riasztó szett

YALE SR1100i Vezeték nélküli riasztó szett tartalma: 1 db vezeték nélküli nyitásérzékelő 1 db vezeték nélküli mozgásérzékelő 1 db vezeték nélküli kezelő 1 db vezeték nélküli beltéri sziréna ..

71 721 Ft Nettó: 56 473 Ft

YALE SR-1200e riasztó szett

YALE SR-1200e riasztó szett

A Yale SR-1200e riasztó szett egy vezeték nélküli riasztórendszer, amely ideális kislakások számára. Könnyen telepíthető mindenkinek, a legmagasabb biztonsági szabványokkal. YALE SR1200e Vezeték nélküli riasztó szett tartalma: 1 db vezeték nélküli nyitásérzékelő (SR-DC) 2 db vezeték nélküli mozgásérzékelő (SR-PIR) 1 db vezeték nélküli kezelő (SR-KP) 1 db vezeték nélküli kültéri sziréna (SR-BX) Az SR-1200e riasztó, egyszerűen kezelhető lakásriasztó, amely ideális kis lakások számára..

86 463 Ft Nettó: 68 081 Ft

YALE SR-PIR Vezeték nélküli mozgásérzékelő

YALE SR-PIR Vezeték nélküli mozgásérzékelő

YALE SRPIR Vezeték nélküli mozgásérzékelő A Yale PIR mozgásérzékelő vezeték nélküli és egyszerűen párosítható a Yale Home Alarm System * -val, amely lehetővé teszi, hogy kiterjessze a rendszert az egyedi igényekhez igazítva. Ez a tartozék aktiválja a riasztást mozgás észlelésekor. * Kompatibilis a Yale SR-Smart otthoni riasztórendszerekkel Jellemzők      868 MHz-es technológia - A Yale olyan frekvenciát használ, amely szorosan vezérelt, azaz egy tisztább csatorna kisebb ..

13 125 Ft Nettó: 10 335 Ft

YALE SR-PET PIR Vezeték nélküli mozgásérzékelő, kisállat védett

YALE SR-PET PIR Vezeték nélküli mozgásérzékelő, kisállat védett

YALE SR-PETPIR mozgásérzékelő Vezeték nélküli infravörös mozgásérzékelő 25 kg kisállat tűréssel Alkalmas SR-1200e, SR-2100i és SR-3200i riasztásokhoz. Mód: • 25 kg-nál nagyobb érzékenységű állatokra vonatkozó speciális előrejelzéssel rendelkező mozgásérzékelő eszköz. • 12 méteres észlelés 110 fokos szögben. Jellemzők: 868 MHz rádiófrekvencia • Használjon algoritmust az Adaptive Digital Signal Processing (ASDP) mikroprocesszorhoz. • Zajcsökkentés és fehér fény ad hoc. &bu..

14 395 Ft Nettó: 11 335 Ft

YALE SR-DC Vezeték nélküli nyitásérzékelő

YALE SR-DC Vezeték nélküli nyitásérzékelő

YALE SR-DC Vezeték nélküli nyitásérzékelő Alkalmazás: AJTÓ / ABLAK Vezeték nélküli nyitásérzékelő, ajtókhoz és belső ablakokhoz. Alkalmas SR-1200e, SR-2100i és SR-3200i riasztásokhoz. Mód: • Magában foglal egy mágnest, amelyet legfeljebb 10 mm távolságra lehet elhelyezni a keret és az ajtó vagy ablak között. • A LED hibajelzést és teszt üzemmódot jelez. • Hamisítás az illetéktelen eltávolítás, kopogás vagy instabil telepítés megakadályozása érdekében. • Integrált rendszere..

7 915 Ft Nettó: 6 232 Ft

YALE SR-KP Vezeték nélküli kezelő billentyüzet

YALE SR-KP Vezeték nélküli kezelő billentyüzet

YALE SRKP Vezeték nélküli kezelő tasztatúra A Yale billentyűzet vezeték nélküli és egyszerűen párosítható a Yale Home Alarm System * -val, amely lehetővé teszi, hogy kiterjessze a rendszert az egyéni igényeknek megfelelően. Ez a tartozék használható élesítésre, hatástalanításra vagy vészjelzésre. A hatástalanítási funkciót a felhasználó PIN-kódja védi, amelyet a tulajdonság beírásakor használ. A riasztórendszerrel több billentyűzet is használható, így a billentyűzetek többféle módon is felszer..

10 395 Ft Nettó: 8 185 Ft

YALE SR-KF távirányító

YALE SR-KF távirányító

YALE SRKF távirányító ..

8 486 Ft Nettó: 6 682 Ft

YALE SR-BX Vezeték nélküli kültéri sziréna

YALE SR-BX Vezeték nélküli kültéri sziréna

YALE SRBX Vezeték nélküli kültéri sziréna ALE KÜLSŐ RIASZTÓ SOROZAT SR-BX Vezeték nélküli külső sziréna a Yale riasztásokhoz. Alkalmas SR-1200e, SR-2100i és SR-3200i riasztásokhoz. Mód: • Automatikus sziréna riasztás • Kimeneti sziréna 104 dB @ 1 méter • Érzékeny, 300 m-nél nagyobb távolságra nyílt térben Jellemzők: • 868 MHz rádiófrekvencia. • Alkáli elemeket tartalmaz. • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 2 év (átlagosan 2-szer aktiválva). • Működési ..

33 303 Ft Nettó: 26 223 Ft

YALE SR-PC Vezeték nélküli mozgásérzékelő kamerával

YALE SR-PC Vezeték nélküli mozgásérzékelő kamerával

YALE SRPC Vezeték nélküli mozgásérzékelő kamerával a Yale PIR képkamerája vezeték nélküli és könnyen összeilleszthető a Yale Home Alarm System * -val, lehetővé téve a rendszer kiterjesztését az egyedi igényekhez igazítva. Ez a tartozék aktiválja a riasztást mozgás észlelésekor, és elküldi a képet az okostelefonra. A Yale Smart Home Alarm alkalmazáson keresztül bármikor kérhet képet bármely időpontban és időben a végtelenségig. * Kompatibilis a Yale SR-Smart otthoni riasztórendszerekkel. Jell..

56 124 Ft Nettó: 44 192 Ft

YALE SR-PVC Vezeték nélküli mozgásérzékelő videó kamerával

YALE SR-PVC Vezeték nélküli mozgásérzékelő videó kamerával

YALE SRPVC Vezeték nélküli mozgásérzékelő videó kamerával Fényképezőgép mozgásérzékelővel A Yale mozgásérzékelő olyan eszköz, amely kommunikál a vezeték nélküli riasztó központtal, és konfigurációja egyszerű és gyors, így a rendszer igényeinek megfelelően bővíthető. A készülék riasztást indít mozgás észlelésekor, és értesítést küld az okostelefonra a képen. A fényképezőgép alkalmazásával bármikor lefényképezheti a riasztást élesítve vagy hatástalanítva. A Yale mozgásérzékelő csak Yale által v..

77 329 Ft Nettó: 60 889 Ft

YALE SR-PS Vezeték nélküli kapcsoló konnektor

YALE SR-PS Vezeték nélküli kapcsoló konnektor

YALE SRPS Vezeték nélküli 10A Power Swich konnektor A tápkapcsoló programozható az elektronikus készülékek automatikus be- / kikapcsolására. Lehetővé teszik továbbá távolról működtetését a készülékek okostelefonról vagy táblagépéről. Az intelligens csatlakozóaljzat segítségével a riasztás telepítésével ellenőrizheti az áramfogyasztást, és kikapcsolhatja az elektromos készülékeket a Yale Smart Living Home bármely pontjáról. Jellemzők  Működési páratartalom Akár 70% -os nem kondenzálódó ..

26 407 Ft Nettó: 20 793 Ft

YALE SR-PB Vezeték nélküli pánik kapcsoló

YALE SR-PB Vezeték nélküli pánik kapcsoló

A Yale pánik gomb olyan eszköz, amely kommunikál a vezeték nélküli riasztóközponttal, és konfigurációja egyszerű és gyors, így a rendszer az Ön igényeinek megfelelően bővíthető. A készülék riasztást indít, ha a vörös gombot megnyomja, amikor fenyegetést érez. A nyomógombot véglegesen elhelyezhetjük egy diszkrét helyen (pl. Az asztal alatt) vagy hordozható eszközként. A Yale pánik gomb minden Yale riasztóval működik.      868MHz - A Yale vezeték nélküli kapcsolatokat haszná..

9 462 Ft Nettó: 7 450 Ft

Tételek: 1 - 15 / 19 (2 oldal)