Paradox Viszonteladó Partner

Biztonságtechnika Szaküzlet Zugló

 

Kereskedelem

Üzlet címe: 1143 Budapest, Zászlós u. 24

Tel: +(361)220 0852, e-mail cím:  info[kukac]forschnit.hu

Nyitvatartás: H-Cs: 8-15.30, P: 8-13

 

 

 

 

 

 

 


 

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a magas színvonalú riasztó, kamera, beléptető és tűzjelző rendszerek illetve villamossági berendezések beüzemelése szaktudást igényel.

Csak biztonságtechnikai szakemberrel telepített rendszerekre tudunk 12 hónapos garanciát vállalni.

Ezért villamossági szakembereket, vagyonvédelmi telepítőket, valamint biztonságtechnikai cégeket áll módunkban kiszolgálni illetve ajánlatot adni

Természetesen magánszemélyek is vásárolhatnak bármikor, amennyiben saját szakemberrel szereltetnek.

Vásárlás előtt mindenképpen kérje ki a helyszíni ismeretekkel rendelkező szakember véleményét.

A PARADOX termékeknél "Érdeklődjön telepítőjénél!" valamint "0" ár jelenik meg, mert ezen termékek csak nagykereskedelmi hálózaton kerülnek értékesítésre, az árak csak engedélyezett regisztráció után, szakemberek valamint törzsvásárlók számára elérhető.

Megrendelés átvétele:

I. Átvétel és fizetés üzletünkben:

  • készpénz
  • bankkártya
  • előreutalás (8 napos átutalásos számlát adunk) az utalási összeg beérkezése után az árú átvehet üzletünkbe
  • átutalással (csak törzsvásárlóknak)

II. A megrendelés fizetése és átvétele kiszállítással (GLS):  vagy a csomag helyszíni kiegyenlítése után (utánvét) vagy előreutalással történik:

  1. utánvét: készpénz vagy bankkkártya (a GLS-nél van bankártyás fizetési lehetőség): 1700+Áfa, utánvét díj 600 Ft.+Áfa (az átvett pénzek átutalási díja)
  2. előreutalás: általunk kiállított nyolc napos átutalásos számla értéke beérkezése után a csomagot a GLS futárszolgálatnak átadjuk, szállítási költség ebben az esetben 1700+Áfa
  • utánvét kiegyenlítése bankkártyával : a megrendelésnél a megjegyzésbe be kell írni, hogy az utánvét díjat a GLS-nek bankkártyával szeretné kiegyenlíteni
  • mivel az értékesítések zöme villamossági szakemberek vagy cégek felé történik, honlapunkon bankkártyával nem lehet fizetni

 

A Webáruházi árak a lehető leggyorsabban követik az árváltozásokat, az esetleges hibás árral megjelenő termékekért elnézést kérünk.

Honlapunkon található termékek zöme raktáron van, vagy 1-2 nap alatt beszerezzük.

Hirtelen Forint-Euro, Forint-Dollár árfolyamváltozások esetén, ajánlatos árajánlatot kérni.

Üzletünkben az alábbi fizetési módok közül választhat: Készpénz, átutalás (előreutalás), utánvét, bankkártya (csak az üzletben vagy a futárszolgálatnál)

Vásárláshoz nem kell regisztráció.