Paradox Viszonteladó Partner

Telefon vezérelt okos eszközök

Minek távirányító, ha van mobiltelefon?


Termékek összehasonlítása (0)


Bluetooth-os ajtó vezérlő modul

Bluetooth-os ajtó vezérlő modul

Android és iOS alkalmazással használható. Ideális ajtók, garázskapuk, de akár szekrények nyitására is. TULAJDONSÁGOK mobil alkalmazás felhasználók hozzáadására, törlésére. Alkalmazáson keresztül nyitható ajtó állítható időzítés: 0/3/6/9 másodperc 255 felhasználós kapacítás Működési távolság 10m Ingyenesen letölthető alkalmazás a GooglePlay vagy AppStore árúházakból SPECIFIKÁCIÓ 1 csatornás(C-NC-NO kimenet)     Tápfeszültség: 9-28V DC Áramfelvétel: 130mA / 12V Komm..

16 500 Ft + ÁFA Bruttó: 20 955 Ft

Nold Open kapunyító

Nold Open kapunyító

Nold Open Garázsnyító és Kapunyitó okostelefonnal   Ami szükséges: Okostelefon Bluetooth 4.0 támogatással és Apple iOS 8.0-nál magasabb operációs rendszer, vagy Android 4.4-nál magasabb operációs rendszer, vagy             További Nold Open információk és smart gate beállítások:           Bluetooth Smart Technológia Egyszerű konfiguráció, amely nem ig..

30 500 Ft + ÁFA Bruttó: 38 735 Ft

YALE ENTR okos zár

YALE ENTR okos zár

Yale ENTR Telefon vezérelt motoros okos zár Yale ENTR ™ okos zár, egy akkumulátorral működő, Bluetooth vezeték nélküli okos zárbetét. amely lehetővé teszi az ajtónyitást mobiltelefonos alkalmazáson keresztül Működés: Az okos zár bármelyik régi cilinder zár helyére beilleszthető. A kulcsos vége az ajtón kívül van (kintről csak a zárbetét vége látható), az elektronika az ajtón belül van. Az ENTR rendszer automatikusan bezárja az ajtót, miután az ajtót becsuktuk. Ezt egy erőteljes belső..

115 250 Ft + ÁFA Bruttó: 146 368 Ft

TP-Link HS100 vezérelhető dugalj

TP-Link HS100 vezérelhető dugalj

TP-Link HS100 Okos dugalj, 230V/16A, 2,4GHz WiFi Távoli hozzáférés - Vezérelje smart plughoz csatlakoztatott készülékeit bárhol, ahol van internet az ingyenes Kasa alkalmazással az okostelefonjáról. Ütemezés – Állítsa be, hogy a Smart Plug mikor kapcsoljon ki és be, mint egy lámpát, ami felgyullad alkonyatkor és kikapcsol napfelkeltekor. Távoli mód – kikapcsol és bekapcsol készülékeket különböző időpontban, hogy úgy tünjön, valaki van otthon. Amazon Echo Hangvezérlés - Amazon Ech..

8 990 Ft + ÁFA Bruttó: 11 417 Ft

TP-Link HS110 vezérelhető dugalj

TP-Link HS110 vezérelhető dugalj

TP-Link HS110 Okos dugalj, 230V/16A, 2,4GHz WiFi   Távoli hozzáférés - Vezérelje smart plughoz csatlakoztatott készülékeit bárhol, ahol van internet az ingyenes Kasa alkalmazással az okostelefonjáról. Energia megfigyelés – Elemzi a készülék valós idejű és korábbi áramfelvételét Ütemezés – Állítsa be, hogy a Smart Plug mikor kapcsoljon ki és be, mint egy lámpát, ami felgyullad alkonyatkor és kikapcsol napfelkeltekor. Távoli mód – kikapcsol és bekapcsol készülékeket kül..

12 990 Ft + ÁFA Bruttó: 16 497 Ft

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)