Paradox Viszonteladó Partner

Fibaro érzékelők

Fibaro érzékelők

Termékek összehasonlítása (0)


Fibaro Motion Sensor mozgásérzékelő

Fibaro Motion Sensor mozgásérzékelő

FIBARO Motion Sensor Mozgásérzékelővel egybeépített rezgésérzékelő, fényérzékelő és hőérzékelő A Fibaro FGMS-001 egy igazi univerzális Z-Wave kompatibilis érzékelő, amely a mozgáson kívül fényt, hőmérsékletet, valamint rezgést érzékel. A rezgésérzékelő funkciójának köszönhetően szabotázst vagy földrengést is képes észlelni. A vezeték nélküli eszköz bármely felületre egyszerűen és gyorsan rögzíthető. Az érzékelő „szeme” különböző színekkel jelzi az aktuális érzékelő állapotát. K..

15 290 Ft + ÁFA Bruttó: 19 418 Ft

Fibaro Door Window Sensor nyitásérzékelő

Fibaro Door Window Sensor nyitásérzékelő

FIBARO FGK-101 nyitásérzékelő, Door Window Sensor Z-Wave kompatibilis érzékelő A nyitásérzékelő állapotának változása jelzést küld a Z-Wave okos otthon központi egységnek. Használhatjuk ablakok, ajtók, garázskapuk vezérlésére is. A nyitásérzékelő rendelkezik további egy potenciál-mentes bemenettel, és beköthető egy hőmérséklet érzékelő is Az eszköz használatához FIBARO Home Center Lite vagy Home Center 2 központi egység szükséges! Bemutató katalógus Termékkatalógus ..

12 850 Ft + ÁFA Bruttó: 16 320 Ft

Fibaro Flood sensor vízérzékelő

Fibaro Flood sensor vízérzékelő

FIBARO FGFS-101 ZW5 vízérzékelő, Flood sensor vízkiömlés érzékelő A Fibaro FGFS-101 egy Z-Wave kompatibilis víz és hőmérséklet érzékelő eszköz. Úgy tervezték, hogy tehető akár padlóra, akár falra is. Második esetben az érzékelő tüskéket 1-1 vezetékkel el kell vezetni a padlóhoz. Tápellátás történhet elemről, vagy tápegységről és rendelkezik beépített LED jelzi a vizet (működési módot vagy hálózati kommunikációs távolságot, módját) akusztikus riasztás jelzéssel elmozdulás érz..

15 590 Ft + ÁFA Bruttó: 19 799 Ft

Fibaro FGSD002 Smoke sensor vezeték nélküli

Fibaro FGSD002 Smoke sensor vezeték nélküli

FIBARO FGSD-002 füstérzékelő beépített hőmaximum érzékelővel A Z-Wave kompatibilis FIBARO vezeték nélküli füstérzékelő, elemes optikai füstérzékelő felszerelhető falra vagy mennyezetre. Füstjelzés: rendelkezik beépített szirénával, LED villogás, valamint a Z-Wave hálózati eszközöknek küldött riasztási jelzések Hőérzékelő: az előre beállított határértéket meghaladó hőmérséklet elérése, riasztást okoz A FIBARO Füstérzékelő az alábbi EU irányelveknek felel meg: RoHS 2011/65/EU, EMC 2004/108/EC..

16 850 Ft + ÁFA Bruttó: 21 400 Ft

Fibaro DS18B20 termosztát

Fibaro DS18B20 termosztát

FIBARO DS-001 Sensor, DS18B20 hőmérséklet érzékelő ( 4db/csomag ) 4 db hőmérséklet érzékelő csomag. (felhasználható a bináris szenzornál és a nyitás érzékelőnél) Bemutató katalógus Termékkatalógus ..

3 320 Ft + ÁFA Bruttó: 4 216 Ft

Fibaro Universal Binary Sensor érzékelő

Fibaro Universal Binary Sensor érzékelő

Fibaro Univerzális bemeneti modul A Z-Wave kompatibilis univerzális bemeneti modul, lehetővé teszi egyéb gyártók eszközeinek integrálását a Fibaro okos otthon rendszerébe. Segítségével a lakásriasztó vezetékes érzékelői mint: mozgásérzékelő vagy nyitásérzékelő, beilleszthető az okos otthon rendszerbe bináris bemenetét felhasználva. Továbbá ez a modul lehetővé teszi a rendszer és a DS18B20 hőmérséklet érzékelő közötti vezeték nélküli kommunikációt is. Egy ilyen érzékelőre legfeljebb 2 ..

10 390 Ft + ÁFA Bruttó: 13 195 Ft

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)