Paradox Viszonteladó Partner

Jogi nyilatkozat

 

Internetes tartalom:

A ForSchnit Kft. weboldál található tartalom, kizárólag a Forschnit Kft. tulajdonát képezi, az adatok tájékoztató jellegűek, jogi értelemben nem tartalmaznak ajánlattételt. A tulajdonos fenntartja magának a jogot ennek a tartalomnak, minden előzetes bejelentés nélküli módosítására. Az érvényben levő törvények értelmében, az adatok esetleges pontatlanságáért, téves megjelenéséért, felelősséget nem vállalunk.

Nem garantáljuk, de mindent megteszünk, hogy a weboldalunkon található összes adat, információ korrekt, naprakész legyen, előfordulhatnak kisebb nagyobb hibák, azonban elhárítunk minden felelősséget a tévesen előforduló információk, elírási hibákból származó bármilyen jellegű sérelmekért.

Az akciós termékek ára minden esetben a készlet erejéig, érvényesek.

 

Garancia:

Az általunk eladott termékekre a vásárlástól számított 1 év garanciát vállalunk.

Garanciát kizáró tényezők: rongálás, szakszerűtlen telepítés, kezelés, javítás vagy használat által okozott hibák, természeti csapás: égés, villámlás, beázás stb.

Az ezen esetekből  fakadó adatvesztésekért,  felelősséget nem vállalunk.

Vitás esetekben, a szakszerű üzembe helyezést igazoló telepítői nyilatkozatot, kérjük magával hozni. 

 

Adatvédelem:

A Forschnit Kft. a személyes adatokat csak abban az esetben tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárulását adta, azáltal hogy a regisztrációs felületen a kért adatokat megadja.

Ezen adatok biztonsága érdekében a Forschnit Kft. mindent megtesz, hogy az általa kezelt személyes adatok ne kerülhessenek, illetéktelen kezekbe.

A regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag Forschnit Kft. kezeli, és azokat az érintett előzetes hozzájárulása nélkül senkinek nem továbbítja, és nem hozza nyilvánosságra.

 Az internetes adathalász, kémprogramok valamint weblap feltörésből származó adatvesztésért a Forschnit Kft. a felelősséget nem vállalja.

 

Jelszó-visszaállítás

Jelszó-visszaállítást a következő esetekben tudunk biztosítani:

1. Az eszköz/eszközöket közvetlenül cégünktől vásárolta.
2. Az eszköz/eszközöket velünk kapcsolatban álló telepítőn keresztül vásárolta - ebben az esetben jelszó visszaállítási kérelmét jutassa el telepítőjéhez.

Ha nem teljesül a fenti 2 pont valamelyike, akkor nyilatkozatot kell tennie arról, hogy Ön jogosult a jelszó visszaállításhoz.