Paradox Viszonteladó Partner

IP kommunikátorok

IP kommunikátorok

GPRS 2G 3G IP kommunikátorok Internet modul

  • távfelügyeleti kontaktusvezérelt és vonalillesztő kommunikátorok
  • a jelzéseket GPRS-en keresztül, IP csatornán továbbítják a távfelügyeleti vevőegységek és szerverek fel
  • a tartalék kommunikációt Contact ID protokollal, GSM hanghíváson vagy vezetékes telefonvonalon keresztül valósítják meg.

Termékek összehasonlítása (0)


TELL IP Bridge IN6.R6 kommunikátor okostelefon-alkalmazással

TELL IP Bridge IN6.R6 kommunikátor okostelefon-alkalmazással

IP Bridge IN6.R6 GPRS/3G/IP kommunikátor, GSM IP kommunikátor, SMS küldés, Email küldés, DVR rögzítők képeinek tárolása Az IP Bridge alkalmazásával számtalan biztonságtechnikai és informatikai rendszer távfelügyelete valósítható meg. Az IP Bridge nem kizárólag riasztó- vagy tűzjelző központok eseményeinek átjelzőjeként, hanem önálló rendszerfelügyeleti eszközként is alkalmazható. A készülék kimagasló biztonsági szintet garantál, ugyanis az IP kommunikációs csatornát 3G mobilinternet egészíti k..

34 100 Ft + ÁFA Bruttó: 43 307 Ft

TELL IP Bridge 3G.IN6.R6 kommunikátor, okostelefon-alkalmazással

TELL IP Bridge 3G.IN6.R6 kommunikátor, okostelefon-alkalmazással

IP Bridge 3G.IN6.R6 GPRS/3G/IP kommunikátor, GSM IP kommunikátor, SMS küldés, Email küldés, DVR rögzítők képeinek tárolása Az IP Bridge alkalmazásával számtalan biztonságtechnikai és informatikai rendszer távfelügyelete valósítható meg. Az IP Bridge nem kizárólag riasztó- vagy tűzjelző központok eseményeinek átjelzőjeként, hanem önálló rendszerfelügyeleti eszközként is alkalmazható. A készülék kimagasló biztonsági szintet garantál, ugyanis az IP kommunikációs csatornát 3G mobilinternet egészíti..

42 966 Ft + ÁFA Bruttó: 54 567 Ft

TELL IP Bridge PRO 3G.IN6.R6 kommunikátor, okostelefon-alkalmazással IP kamera támogatás

TELL IP Bridge PRO 3G.IN6.R6 kommunikátor, okostelefon-alkalmazással IP kamera támogatás

IP Bridge PRO 3G.IN6.R6 GPRS/3G/IP kommunikátor, GSM IP kommunikátor, SMS küldés, Email küldés, DVR rögzítők képeinek tárolása Az IP Bridge alkalmazásával számtalan biztonságtechnikai és informatikai rendszer távfelügyelete valósítható meg. Az IP Bridge nem kizárólag riasztó- vagy tűzjelző központok eseményeinek átjelzőjeként, hanem önálló rendszerfelügyeleti eszközként is alkalmazható. A készülék kimagasló biztonsági szintet garantál, ugyanis az IP kommunikációs csatornát 3G mobilinternet egé..

40 300 Ft + ÁFA Bruttó: 51 181 Ft

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)