Paradox Viszonteladó Partner

Kapu távirányítás telefonnal

Elektromos kapu, garázskapu, sorompó távvezérlésére tervezett GSM vagy Bluetooth alapú távirányító, melyek a vezérlést okostelefon-alkalmazás használatával interneten keresztül, vagy ingyenes GSM hívással valósítják meg.


Termékek összehasonlítása (0)


1Control Solo telefonos kapunyitó

1Control Solo telefonos kapunyitó

1Control Solo Nyissa telefonjával kapuját, felejtse el távirányítókat. ! Telepítse az ingyenes 1Control alkalmazást! Az 1Control SOLO lemásolja a távirányítója kódját. Helyezze az 1Control SOLO-t a kapu vagy a garázsajtó közelébe. Vízálló, bírja az extrém hideget és a hőséget is. Mást nem is kell tenni. Hogyan működik a Solo termékcsalád? A Solo termék megtanulja az Ön távirányítójának a kódját, melyet már a kapuja, garázsa is ismer Okostelefonja Bluetooth kapcsolatán..

29 800 Ft + ÁFA Bruttó: 37 846 Ft

TELL Gate Control Pro 20, kapunyitó nyitása okostelefon-alkalmazással vagy GSM hívással

TELL Gate Control Pro 20, kapunyitó nyitása okostelefon-alkalmazással vagy GSM hívással

Gate Control Pro 20 felhasználó részére GSM alapú távvezérlő, elektromos kapukhoz és sorompókhoz okostelefon alkalmazással Telepítési információk: A rendszer kifejezetten elektromos kertkapuk, garázskapuk és sorompók vezérlésére lett tervezve. Az eszköz csak olyan kapu vezérlésére alkalmas, ami elektromos motorral és motorvezérlő elektronikával szerelt. Az eszköz működéséhez mobilinternettel rendelkező mini SIM kártya szükséges. Végfelhasználók figyelmébe: Az eszköz telepítéséhez kérje kaputel..

28 644 Ft + ÁFA Bruttó: 36 378 Ft

TELL Gate Control Pro 1000, kapunyitó nyitása okostelefon-alkalmazással vagy GSM hívással

TELL Gate Control Pro 1000, kapunyitó nyitása okostelefon-alkalmazással vagy GSM hívással

Gate Control Pro 1000 felhasználó részére GSM alapú távvezérlő, elektromos kapukhoz és sorompókhoz okostelefon alkalmazással Telepítési információk: A rendszer kifejezetten elektromos kertkapuk, garázskapuk és sorompók vezérlésére lett tervezve. Az eszköz csak olyan kapu vezérlésére alkalmas, ami elektromos motorral és motorvezérlő elektronikával szerelt. Az eszköz működéséhez mobilinternettel rendelkező mini SIM kártya szükséges. Végfelhasználók figyelmébe: Az eszköz telepítéséhez kérje kaput..

20 051 Ft + ÁFA Bruttó: 25 465 Ft

TellSystem Multi-One GSM kommunikátor

TellSystem Multi-One GSM kommunikátor

MultiOne GSM kommunikátor GSM kommunikátor, 1 feszültség vezérelt, optocsatolós bemenet SMS értesítéssel, 1 relés kimenet, 230VAC, 5A, mono- és bistabil vezérlésű, NO/NC csatlakozás kivezetve sorkapocsra, Kimenet vezérlése SMS-sel vagy ingyenes hívással 250/500 telefonszámról és hivásazonosítás nélkül korlátlan telefonszámról, Programozás SMS-sel vagy DIP kapcsolóval ..

26 195 Ft + ÁFA Bruttó: 33 268 Ft

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)